Se scufundă corabia PSD-ului la Târgu Jiu. Un vicepreședinte a demisionat din toate funcțiile deținute în partid semnalând că se pune la cale furtul votului târgujienilor

0
67

O nouă demisie din PSD Târgu Jiu. Alin Rădulescu, unul dintre vicepreședinții formațiunii politice și-a înaintat, joi, demisia din toate funcțiile deținute în partid, inclusiv cea de membru. Acesta pleacă din rândurile social-democraților după 13 ani de activitate. Rădulescu trage un semnal de alarmă și spune că la alegerile locale din septembrie se pune la cale furtul votului târgujienilor,. Totul pentru ca favoriții vicelui Aurel Popescu să fie promovați în Consiliul Local.

”Ținând cont de degradarea continuă a democrației interne în cadrul organizației municipale a PSD și nu numai. Constatând perpetuarea unor practici care sfidează valorile social-democrate, statutul partidului și bunul simț public.

Acuzând pe liderii municipali și județeni ai PSD de premeditarea unui furt al voturilor alegătorilor social-democrați din municipiul Târgu Jiu (cei propuși pe primele locuri spre vot la 27 septembrie nu vor fi lăsați să reprezinte partidul în consiliul local, locul lor urmând a fi luat de oamenii de casă ai actualului președinte Aurel Popescu).

(…) PSD s-a sinucis moral și politic în Târgu Jiu, iar eu nu pot gira cu numele meu acest lucru”, se arată în document.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here