Continuă dezastrul în PSD Târgu Jiu! Toader Pasti și-a anunțat demisia: ”Dintr-o organizație etalon a ajuns o rușine”

0
214

PSD Târgu Jiu, pe marginea prăpastiei! Unul dintre liderii social-democraților locali, om care nu s-a mai regăsit pe listele de la municipiu, actualmente sub tratament în urma infectării cu noul coronavirus, și-a anunțat demisia din partid. Este vorba despre consilierul local și directorul ADIA Gorj, Cristian Toader Pasti. Într-o postare pe Facebook, Pasti se arată dezamăgit de ce se întâmplă în PSD Târgu Jiu, spunând că a ajuns o rușine. Acesta îi reproșează lui Aurel Popescu că își urmărește interesele, iar lista de consilieri locali este cea mai proastă de după revoluție. Pasti a anunțat că după alegerile locale va demisiona din politică.

Cristian Toader Pasti: Bună ziua, dragi colegi! Pentru că am avut timp destul să cumpănesc, am luat câteva decizii pe care vreau să le știți. Vreau să fiu pe lista vieții, și nu este ușor, virusul este imprevizibil și periculos. Am hotărât să mă retrag din politică, după alegerile locale. PSD Târgu Jiu, dintr-o organizație etalon, a ajuns o rușine. Să o întărești cu oameni de la partide muribunde și să-ți alungi membri tăi, doar pentru interese personale, este trist. Dacă nu veți câștiga alegerile, mulți dintre voi veți ajunge la groapa de gunoi a istoriei. PSD va intra într-o lungă opoziție. Vă mulțumesc pentru 17 ani de colaborare.

 Mihai Gherghe: Scoate-l din grup!

Pasti: Pentru că sunt un om credincios, vreau să am conștiința curată. Am atras atenția în interior. Vă rog să mă scoateți din toate grupurile, nu vreau să vă divulg secretele. Apropos, Aurel, eu nu împroșc partidul, nu sunt mulțumit de ce faci tu. După alegeri, te-am susținut, mare greșeală. Ai îndepărtat oameni care te-au susținut, Adi, Alin Poenaru, Alin Rădulescu, eu, Mihai, etc, doar ca să-ți satisfaci tu interesele. Te-am sunat pe tine, pe Ciprian, pe Weber. Lista vieții și a morții o face Dumnezeu, lista politică, tu. După alegeri plec din PSD și funcțiile deținute. Ieri am fost ofertat să candidez ca primar, iar două partide mi-au propus locul doi. I-am refuzat. Lista făcută de tine este cea mai proastă după revoluție, ai scos 5 oameni, probabil pentru că nu am votat cum ai vrut tu, și ai adus numai valori. Când va apare lista, va fi desființată. Tu mi-ai zis că Weber a dat ordin, Ciprian a zis că el a avut 3 locuri, Weber că nu se bagă la municipiu, toată răspunderea o aveți voi.”

PSD Târgu Jiu a rămas, în ultima perioadă, fără membri cu notorietate, care au luat decizia de a se orienta spre alte formațiuni politice, fiind dezamăgiți de actuala conducere a social-democraților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here