Accident între o mașină și un tractor la Pișteștii din Deal. O tânără de 17 ani a ajuns la spital

0
208

Un accident de circulație a avut loc astăzi, pe raza localității Pistestii din Deal, de la Scoarța. O tânără de 17 ani a ajuns la spital, rănită, după ce mașina în care se afla s-a izbit de un tractor cu o remorcă cu lemne, staționat la marginea părții carosabile.

„Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza comunei Scoarța, Satul Pișteștii din Deal, în care au fost implicate două autovehicule.
La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu, precum și două ambulanțe din cadrul SAJ Gorj”,  a transmis ISU Gorj.

În urma impactului a rezultat o victimă, conștientă și neîncarcerată.
Echipajele de intervenție sosite la fața locului i-au acordat primul ajutor calificat victimei, aceasta ulterior fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu Jiu de care echipajul SAJ.

”Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 38 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN67, din direcția Târgu Jiu către Scoarța, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers, determinând un conducător auto, de 58 de ani, din municipiul Târgu Jiu, să piardă controlul direcției de deplasare, să iasă în afara părții carosabile și să intre în coliziune cu un tractor staționat. În urma impactului a rezultat rănirea unei tinere, de 17 ani, din municipiul Târgu Jiu, pasager în autoturism, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here