România 2020: O femeie a încercat să-l omoare pe polițistul care i-a făcut semn să oprească mașina

0
66

A încercat să-l omoare pe polițistul care a vrut să o tragă pe dreapta! Tupeu fără margini al unei femei de 32 ani care se afla la volanul unui autoturism pe care îl conducea pe străzile din Buzău.

După ce un polițist rutier pe motocicletă a efectuat semnalul regulamentar de oprire, femeia a încercat să scape lovindu-i motocicleta care a fost proiectată într-un taxi care circula de pe sensul opus.

Se poate observa cum femeia pierde pentru scurt timp controlul volanului dar redresează autorurismul și se deplasează în viteză crezând ca a scăpat după ce vede motocicleta în flăcări.

Adrian nu se pierde cu firea, îndepărtează curioșii din jurul foxului și își anunță colegii despre semnalmentele autoturismului.

La scurt timp după mobilizarea echipajelor din teren, femeia este identificată într-o benzinărie, unde probabil se ascundea. Aceasta a fost reținută și este acuzată în acest moment de săvârșirea infracțiunii de „tentativă de omor” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”.

A încercat să-l omoare pe polițistul care o urmărea!Tupeu fără margini a unei femei de 32 ani care se afla la volanul…

Publicată de Sindicatul Europol pe Miercuri, 19 august 2020

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here