VIDEO: Polițiști atacați cu toporul de un bărbat beat care își teroriza familia

0
38

Polițisti solicitați luni seara să intervină într-un scandal în Sectorul 2 din București, au fost atacați cu un topor de un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice, care își teroriza familia. Acesta a fost împușcat în mâna în care ținea toporul, iar acum este cercetat penal.

”Un apel disperat la 112 anunța un scandal într-o familie în care tatăl, fiind sub influența băuturilor alcoolice, îi teroriza pe membrii familiei prin comportamentul agresiv.

Prima patrulă de pe raza Secției 7 Poliție care a ajuns la fața locului a fost atacată de bărbat și a solicitat sprijin. La fața locului s-a deplasat o echipă a serviciului de acțiuni speciale (S.A.S) împreună cu un negociator. Bărbatul a profitat de faptul că în curtea sa erau membrii familiei pe care îi folosea ca paravan și amenința că le va face rău dacă va interveni poliția. Într-un final, după ce au fost epuizate toate scenariile de lucru, pentru a salva viața persoanelor, polițistii au pătruns în curte pentru imobilizare agresorului, moment în care acesta i-a atacat cu un topor.

Atacul a fost violent, cu intenția clară de a-i lovi în cap pe polițisti, motiv pentru care s-au executat mai multe focuri de armă neletală asupra agresorului. Acesta a fost împuscat în mâna cu care ținea toporul, nu înainte ca acesta să rănească ușor un coleg”, a transmis Sindicatul Europol pe pagina de Facebook.

Bărbatul este cercetat acum pentru ultraj.

Politisti atacați cu toporul – Sectia 7

Polițisti atacați cu toporul în București Un apel disperat la 112 anunța un scandal într-o familie în care tatăl, fiind sub influența băuturilor alcoolice, îi teroriza pe membrii familiei prin comportamentul agresiv.Prima patrulă de pe raza Secției 7 Poliție care a ajuns la fața locului a fost atacată de bărbat și a solicitat sprijin. La fața locului s-a deplasat o echipă a serviciului de acțiuni speciale (S.A.S) împreună cu un negociator.Bărbatul a profitat de faptul că în curtea sa erau membrii familiei pe care îi folosea ca paravan și amenința că le va face rău dacă va interveni poliția. Într-un final, după ce au fost epuizate toate scenariile de lucru, pentru a salva viața persoanelor, polițistii au pătruns în curte pentru imobilizare agresorului, moment în care acesta i-a atacat cu un topor.Atacul a fost violent, cu intenția clară de a-i lovi în cap pe polițisti, motiv pentru care s-au executat mai multe focuri de armă neletală asupra agresorului. Acesta a fost împuscat în mâna cu care ținea toporul, nu înainte ca acesta să rănească ușor un coleg.Felicităm polițiștii pentru modul de intervenție și pentru faptul că au evitat o tragedie, cum a fost cea a colegului Ciprian Sfichi din cadrul IPJ Suceava, care a fost lovit cu o sabie în cap.

Publicată de Sindicatul Europol pe Luni, 24 august 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here