Gorj: S-au tăiat la terasă

0
138

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani, au fost reținuți după ce s-au tăiat între ei în timp ce se aflau la terasă. Scandalul a avut loc duminică seară, în comuna Borăscu. Cearta a degenerat iar unii dintre ei au fost tăiați pe mâini, pe față și torace.

„La data de 30 august a.c., polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj trei bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani, toți din comuna Borăscu, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de încăierare şi tulburarea ordinii si liniştii publice.

În seara zilei de 28 august a.c., polițiștii au fost sesizați prin apelul 112 despre faptul că în zona unui magazin, din comuna Borăscu, a avut loc un scandal între mai multe persoane.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că în timp ce trei localnici de 25, 29 și 43 de ani, se aflau la o masă, pe terasa magazinului din comună, după un schimb de replici, între aceştia și doi frați, de 32 și 40 de ani, din aceeași localitate, a izbucnit un conflict spontan, aceștia lovindu-se reciproc.

Patru dintre participanții la încăierare au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Reținuții vor fi prezentați astăzi parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri legale”, a transmis IPJ GORJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here