Scandal de proporții în Meteor! S-au luat la bătaie din cauza unei mașini

0
120

Polițisti din cadrul Politiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizati, seara trecută, prin apelul 112, de un bărbat, din localitate, despre faptul că, pe strada Microcolonie, a avut loc un conflict între mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat mai multe patrule din cadrul Biroului de Ordine Publică al Politiei Municipiului Tg Jiu si o grupa de intervenție din cadrul IJJ Gorj, constatând faptul ca cinci tineri și bărbați de 18 și 35 de ani, din comuna Bărbătești și municipiul Târgu-Jiu ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinței unui bărbat de 47 de ani, din Târgu-Jiu, unde, în urma unui conflict spontan privind vanzarea-cumpararea unui autoturism, toți cei pătrunși fără drept în curtea imobilului de pe strada Microcolonie, l-ar fi amenințat cu acte de violență pe bărbatul de 47 de ani și familia sa, provocându le o stare de temere.

De asemenea, în timpul conflictului, unul dintre cei cinci bărbați, în varsta de 35 de ani, i-ar fi distrus victimei un telefon mobil, cauzându-i un prejudiciu de 3.000 lei.
Toate persoanele în cauză au fost conduse la sediul politiei, în vederea audierii și stabilirii împrejurărilor exacte ale comiterii faptelor.

In cauza polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu continuă cercetările într un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare și distrugere, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de lângă Judecătoria Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here