S-au bătut cu bâtele în plină stradă. Totul a pornit de la o ceartă între copii

0
172

Un bărbat a fost rănit grav, joi seara, în urma unei bătăi cu bâte, în cartierul Rahova din Capitală. Bărbatul se afla în stare de ebrietate și se pare că s-a luat la ceartă cu o femeie, pe care a și lovit-o, din cauza unui conflict între copiii lor. Martorii incidentului, după ce au văzut scandalul, s-au năpustit asupra bărbatului și l-au luat la bătaie cu bâta.

Bătaie cu bâte în cartierul Rahova!Scandalul dintre trei părinți din cartierul Rahova a pornit de la o ceartă intre copii, care a degenerat în momentul în care unul dintre părinți a găsit de cuviință să folosească o bâtă pentru a-l lovi în zona capului pe un altul, un barbat de 45 de ani.Scandalul a fost oprit instantaneu, la fața locului ajungând colegii noștri care au solicitat intervenția unei ambulanțe pentru persoana rănită aflată în stare de inconștiență din cauza faptului că a pierdut mult sânge.

Publicată de Sindicatul Europol pe Miercuri, 9 septembrie 2020

”Bătaie cu bâte în cartierul Rahova! Scandalul dintre trei părinţi din cartierul Rahova a pornit de la o ceartă intre copii, care a degenerat în momentul în care unul dintre părinţi a găsit de cuviinţă să folosească o bâtă pentru a-l lovi în zona capului pe un altul, un barbat de 45 de ani”, scriu sindicaliştii din cadrul Europol.

Scandalul s-a oprit odată cu sosirea poliţiştilor.

Bărbatul lovit, care era în stare de inconştienţă după ce a pierdut mult sânge, a fost preluat de o ambulanţă și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here