Anchetă externă în cazul angajatei DGASPC Gorj, a cărei fiică a bătut și umilit o copilă de 14 ani

0
223

Mama minorei care a bătut, scuipat și umilit o fată de 14 ani, împreună cu alte două prietene, a intrat în vizorul autorităților. Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj a cerut ca activitatea femeii care lucrează în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, să fie verificată. Mai mult, în acest weekend că au fost demarate anchete sociale la familiile copiilor implicați în agresiunea fetei de 14 ani.

„Vorbesc în primul rând în calitate de părinte și nu neapărat în calitate de președinte al Consiliului Județean Gorj. Consider că astfel de comportamente nu pot fi tolerate. Din păcate, se întâmplă din ce în ce mai des. (…) Ca să nu fie niciun dubiu, voi cere o anchetă externă care să vină la Gorj să facă o analiză clară a ceea ce se întâmplă și, poate, această analiză să stea la baza unei strategii sau unui mod de lucru pentru viitor, pentru că aceste lucruri se întâmplă din ce în ce mai des”, a declarat Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj.
„Această anchetă trebuie să ne spună clar ce trebuie să facem noi ca instituții, ca familie, ca unități școlare, ca media, ca societate în general”, a spus Cosmin Mihai Popescu, la Antena 3.

 

Totodată, reprezentanții DGASPC Gorj au comunicat faptul că le este interzis să concedieze salariata din cauza celor întâmplate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here