Fiul judecătoarei Dafinescu, audiat la Parchetul General, după ce a accidentat mortal o femeie și a fugit de la locul faptei

0
165

Fiul judecătoarei din Novaci, care a ucis o femeie după ce s-a urcat beat la volan, a dat declarații, în weekend, în fața anchetatorilor. Mihai Dafinescu a fost audiat la Parchetul General. În fața procurorilor gorjeni, Dafinescu a declarat că nu a observat că a lovit pe cineva cu mașina, acesta fiind motivul pentru care și-a continuat drumul și nu a oprit. Potrivit unor surse, în timp ce fiul său dă cu subsemnatul la București, judecătoarea ar încerca să-i obțină un certificat care să ateste că tânărul are probleme psihice, fapt ce l-ar ajuta să nu fie condamnat la închisoare cu executare.

Mihai Dafinescu  s-a urcat băut la volan, a lovit mortal o femeie, iar mai apoi a fugit de la locul accidentului și s-a predat a doua zi la poliție. Acesta este cercetat pentru ucidere din culpă, fuga de la locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, și conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here