VIDEO cu puternic impact emoțional: Fetiță de câțiva anișori, torturată de propria mamă. Femeia a filmat ororile și a trimis imaginile iubitului

0
208

O fetiță de câțiva anișori a fost filmată de propria mamă în timp ce o tortura fără milă.  Imaginile au fost postate de o tânără care a spus că mama bătăușă locuiește în cartierul Giulești din Capitală, și își filmează copilul în timp ce îl lovește pentru a-i trimite imaginile unui bărbat cu care ar avea o relație. În imagini se vede cum mama își bate și torturează copilul, pentru că a ieșit afară, pentru că își dorea să se joace sau alte motive pe care le găsea femeia doar pentru a o lovi pe micuță.

Copil torturat în #Giulesti, Sectorul 6, #București ❗️ Cine are informații despre această persoană vă rog să-mi transmiteți pentru a face plangere la Poliție. Numele ei ar fi Zoica Mihaela Lefter și ar locui în Giulesti #Sector6. Acest copil este torturat de aceasta femeie, spre amuzamentul unui bărbat se pare…dacă Politia Romana și Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 nu salvează acest copil din acest iad, voi interveni, chit că voi fi nevoit să mă retrag după din candidatura pentru alegeri și orice funcție publică ❗️ #tudorestischimbarea

Publicată de Tudor – Tim Ionescu pe Duminică, 13 septembrie 2020

Poliția Capitalei s-a autosesizat în acest caz și a fost deschisă o anchetă pentru rele tratamente aplicate minorului, la nivelul Secției 4 Poliție. Cercetările se fac sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, fiind anunțată și Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului București.

Femeia și fetița au fost localizate în Tulcea, acolo unde locuiesc bunicii materni ai micuței și unde s-au deplasat polițiștii, dar și reprezentanți ai Protecției Copilului care au preluat micuța. Mama este acum audiată de polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here