Ion Iordache a trecut la PNL! Iulian Popescu, la un pas de scaunul de președinte al Consiliului Județean Gorj

0
491

PNL are șansa să câștige întreg județul Gorj! Iulian Popescu este tot mai aproape de scaunul de președinte al Consiliului Județean, Marcel Romanescu este favorit pentru încă un mandat în fruntea urbei de pe Jiu, Robert Filip se află în topul preferințelor rovinărenilor și poate rămâne încă 4 ani la cârma Primăriei Rovinari, iar Cristina Cilibiu nu a rămas mai prejos și are toate șansele să fie primăriță la Turceni până în 2024. Gorjul are, în prezent, 24 de primari liberali.

Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj a anunțat,astăzi,  într-o conferință de presă, candidatura lui Ion Iordache, la Senat, din partea Partidului Național Liberal. Fostul primar din Turceni va deschide lista de senatori, în vreme ce Dan Vîlceanu va fi, din nou, primul pe lista pentru Camera Deputaților.

”Ion Iordache este astăzi alături de noi pentru că, în urma multor discuții pe care le-am avut cu dânsul în ultima perioadă, l-am convins să se alăture echipe Partidului Național Liberal și să ajute în campania pentru alegerile locale, pentru alegerea primarilor din toată zona de sud și din tot județul Gorj și de asemenea, pentru președinția Consiliului Județean. De asemenea, vreau să vă spun că în urma unor discuții pe care le-am avut cu colegii din Biroul Permanent Județean, discuții informale, pentru că, în această perioadă, datorită pandemiei nu putem să ținem ședințe așa cum ne-am dori, am stabilit ca pentru parlamentare, lista pentru Senat să fie deschisă de domnul Ion Iordache, iar lista de deputați, de subsemnatul”, a declarat Dan Vîlceanu.

Candidaturile pentru alegerile parlamentare rămân definitive pe 22 octombrie. La conferința de presă de astăzi, Dan Vîlceanu a fost însoțit de primarii PNL din Târgu-Jiu, Motru, Rovinari, Novaci și Turceni dar și de candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj, Iulian Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here