VIDEO:Candidatul PNL la Primăria Slivilești, înjurat de cel al PSD, pe ulițele comunei: Bă, nesimțiților, ce căutați pe la oamenii ăștia pe la poartă”

0
135

Scandal electoral, zilele trecute, la Slivilești. Constantin Loghin, candidatul PNL la primărie, și susținătorii acestuia, au fost înjurați, pe ulițele comunei, de primarul PSD în funcție, Sorin Bucurescu.

Actualul edil a fost la un pas să îl bată pe candidatul liberalilor. „Bă, nesâmțâțălor, ce căutați pe la oamenii ăștia pe la poartă? Ce nu au oamenii ăștia?”, le-a strigat primarul, moment în care a sărit să-l lovească pe Loghin, însă a fost împins de un liberal.

„Ce faci mă, dai în mine? Te bați cu mine? Ați pus masca pe bot la copii!”, a continuat social-democratul revoltat. La fața locului au mers și polițiștii.

Filmarea cu scandalul dintre cei doi a fost postată pe pagina de socializare a liberalului Constantin Loghin.

„Stimați cetățeni vă postez un clip video ce demonstrează ca suntem ținuți sub piciorul acestor două personaje din localitatea în care trăim! Mai exact de catre cele mai nocive persoane care s-au îmbogățit din furtul banului public și care ne amenință și ne umilesc pe noi, cetățenii cinstiți și onești ai acestei comune (Slivilești) care e prizonera acestor hoți ce sunt mână în mână cu organele de ordine. Daca urmăriți cu atenție video-ul puteți observa cum le atrage atenția polițistilor ca sunt filmați! Menționez ca am fost lovit de catre “stăpânul” comunei, Sorin Bucurescu candidatul PSD cu capul in fața și cu pumnii în coaste fără niciun motiv plauzibil in timpul campaniei electorale legale! Dumneavoastră decideți dacă pentru siguranța noastră și a copiilor nostri mai merită să fim conduși de acest clan mafiot care pentru bunăstarea lor si a familiilor calcă pe cadrave!”, a scris Loghin pe pagina sa de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here