Gorj: Locuința unui fost primar, spoită cu rahat

0
388

Locuința fostului primar de Turceni, Ion Dumitrașcu, a fost spoită cu rahat în seara alegerilor locale. Fostul edil îi consideră vinovați pe susținătorii primarului în funcție, Cristina Cilibiu și ai lui Ion Iordache, ambii trecuți recent la PNL, și susține că a depus o sesizare la poliție.

”Priviți și va minunați, de ce sunt capabile „Excrementele”, susținătoare ale Cristinei Cilibiu și Ion Iordache !? Asta pt. ca am spus o părticică din adevărată lor fata pe Facebook ! Nu am crezut ca au decăzut în asa hal. Dacă trebuie sa fiu cum ma categorisesc aceste jivine am sa postez Cristina, viata ta ” tumultuoasa” de la B, am sa te ” ajut” și peține Ionica asa cum meriți ! Țineți-vă hienele în lesa ca nu se știe !”, a scris Dumitrașcu pe pagina sa de facebook.

Priviți și va minunați, de ce sunt capabile "Excrementele", susținătoare ale Cristinei Cilibiu și Ion Iordache !? Asta…

Publicată de Ion Dumitrascu pe Luni, 28 septembrie 2020

Ion Dumitrașcu a condus orașul Turceni până în 2008 când mandatul a fost câștigat de Ion Iordache. Acesta nu a mai candidat de atunci, în 2012 fiind condamnat cu suspendare pentru că în 2006 a cumpărat o autogunoieră, second-hand, la prețul de 160.000 de lei, deși ar fi trebuit să coste doar câteva mii de lei. Curtea de Apel Craiova l-a condamnat pe fostul primar la un an cu suspendare și trei ani de încercare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here