Peste 100 de gorjeni, amendați pentru că nu purtau măști de protecție

0
123

Peste 100 de gorjeni, care nu au respectat normele de protecție împotriva Covid, au fost amendați de polițiști, în ultimele 24 de ore. Oamenii legii au verificat peste 650 de persoane și 200 de societăți comerciale.

„În total, 187de  polițiști, jandarmi și polițiști locali, lucrători ai ISU Gorj, reprezentanți ai ANPC, ANSVA și Ministerului Sănătății au acționat în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase și mijloace de transport în comun. În cadrul acțiunilor, au beneficiat de activitățile informativ-preventive și au fost verificate 677 de persoane, 228 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate/alte zone de interes, precum și 169  mijloace de transport în comun/ mijloace de transport de agrement. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 105 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală  de  peste 6.200 lei, din care 60 de sancțiuni au fost aplicate în baza Legii nr.55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, iar restul au fost aplicate la alte acte normative în context COVID-19”, este bilanțul ultimelor 24 de ore, publicat de IPJ Gorj.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie în piețe, parcări, stațiile mijloacelor de transport în comun, zonele de promenadă, zona centrală, parcurile din Municipiul Târgu Jiu și orașele comunele din județul Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here