Să fie trași la răspundere! Romanescu cere analizarea celor doi liberali care au sprijinit demersul PSD de a concesiona Parcarea Rodna

0
193

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu cere conducerii PNL Gorj să-i tragă la răspundere pe cei doi liberali din Consiliul Local Târgu Jiu care au votat, ilegal, pentru introducerea pe ordinea de zi a proiectului privind concesionarea suprafețelor de teren din Parcarea Rodna. Edilul susține că proiectul inițiat de Eduard Lădaru și votat de liberalii Eduard Berca și Traian Crăc, nu a avut semnătura de legalitate a secretarului, studiul de oportunitate și nici rapoartele de specialitate ale serviciilor din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Romanescu a făcut un apel către preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, să ia măsuri.

Berca și cu alții nu mai aveau ce căuta pe vreo listă de Consiliu Local sau Consiliu Județean, pentru că așa au procedat pe toată durata mandatului de consilieri. Au jucat la două capete, iar oameni care nu au coloană vertebrală, nu au ce căuta în Partidul Național Liberal. În momentul în care un consilier local votează, deși i se aduce la cunoștință că face o ilegalitate, ar trebui analizat în Biroul Permanent Județean. Trebuie să discutăm despre aspectele de natură legală. Eu nu cred că Dan Vîlceanu îi învață pe cei doi consilieri să voteze proiecte ilegale. Vreau să cred că domnul Vîlceanu va analiza aceste voturi în mod corect”, a declarat Marcel Romanescu la Radio Infinit.

Liberalul Eduard Berca nu este la prima abatere de acest gen. În trecut, acesta a mai votat proiectul privind demiterea lui Marian Rotaru din funcția de șef al Direcției de Patrimoniu, care s-a dovedit a fi ilegal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here