Un pedofil care se dădea drept medic a fost reținut. Chema băieți în apartamentul lui pentru ”consultații”, apoi îi abuza sexual

0
65

Un bărbat de 37 de ani, din București, a fost reținut, joi seară, pentru agresiune sexuală, viol și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități. Potrivit anchetatorilor, acesta pretindea că e medic și îi ademenea în apartamentul său pe băieții minori. Pentru a nu se da de gol, bărbatul avea în locuință mai multe echipamente medicale, halate și ștampile de medic, transmite Realitatea Plus.

Poliția a fost sesizată în legătură cu faptele acestuia pe 21 septembrie, de părintele unuia dintre minorii agresați. În urma cercetărilor, anchetatorii de la Biroul Agresiuni Sexuale din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au mai identificat încă trei minori care au interacționat cu presupusul medic.

După identificarea suspectului, polițiștii au găsit, în locuința acestuia, în urma perchezițiilor, ștampile, instrumentar medical, halate medicale și documente care i-ar fi atestat profesia.

Individul a mai fost arestat acum șapte ani, după ce a înşelat mai multe firme de la care ar fi luat echipamente medicale. La vremea respectivă, se dădea drept angajat al Fundaţiei pentru SMURD şi apropiat al secretarului de stat Raed Arafat, amintește Realitatea Plus.

Sursa foto:ziare.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here