Jaful Aparegio, stopat în instanță! Curtea de Apel Craiova: Tarifele la apă și canalizare, mărite ILEGAL

0
119

Curtea de Apel Craiova a dat dreptate Primăriei Târgu Jiu! Instanța a decis că societatea a mărit ilegal tarifele la apă și canalizare cu aproximativ 10%. Hotărârea pronunțată de magistrații din Bănie este definitivă și irevocabilă.

”Am demonstrat abuzul APAREGIO în instanță! Avem o hotărâre definitivă și irevocabilă pronunțată de Curtea de Apel Craiova care dovedește că am avut dreptate: APAREGIO a mărit ILEGAL tarifele la apă și canalizare cu aproximativ 10%. Suntem singura primarie din județ care a atacat aceste măriri de tarife în instanță, dar de decizia Curții vor beneficia toate localitățile județului unde sunt servicii ale acestei societăți.

Timp de un an și jumătate, cetățenii municipiului Târgu Jiu și nu numai au fost furați prin impunerea ilegală a unor scumpiri la apă și canalizare. Cine sunt vinovații? Cei ce administrează APAREGIO, societate condusă de pesedistul Traian Pătrășcoiu. Vorbim de Consiliul Județean Gorj, acționar majoritar, dar și de alți membri PSD care luau astfel de decizii împotriva cetățenilor prin sediul partidului.

Am atacat în instanță acea hotărâre a ADIA prin care cetățenii sunt obligați să plătească tarife mai mari la apă și canal. ADIA a dispus scumpirea serviciilor pe care noi, cetățenii, le plătim către APAREGIO, printr-o hotărâre luată în mod ilegal. Reprezentantul Consiliului Local în ADIA, viceprimarul Aurel Popescu (membru PSD), nu a avut mandat special din partea consiliului să voteze schimbarea tarifelor, așa cum ar fi fost legal. Consiliul Local nu a fost consultat, totul s-a făcut pe ascuns și ne-am trezit în fața faptului împlinit.

APAREGIO continuă să stoarcă bani de la târgujieni și ne taxează inclusiv pentru servicii de care nu beneficiem. Suntem obligați să plătim apa de ploaie care se scurge direct în râul Jiu, printr-o canalizare pluvială executată cu banii noștri, ai cetățenilor, fără a trece prin vreo stație de epurare, deci fără ca APAREGIO să miște vreun deget.
Traian Pătrășcoiu și ceilalți factori decidenți din APAREGIO trebuie să plece acasă acum! Este clar că am fost furați și nu merită să mai rămână unde sunt. APAREGIO trebuie curățată de pilele PSD care au căpușat societatea, iar târgujienii merită să fie tratați cu respect”, a anunțat primarul Marcel Romanescu pe Facebook.

 

Am demonstrat abuzul APAREGIO în instanță! Avem o hotărâre definitivă și irevocabilă pronunțată de Curtea de Apel…

Publicată de Marcel Laurentiu Romanescu pe Marţi, 13 octombrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here