Weber nu vrea dezbatere cu președintele PNL Gorj: ”Nu îmi face mie Vîlceanu agenda”

0
35

Mihai weber, răspuns negativ la provocarea lui Dan Vîlceanu! ”Nu-mi face mie Vîlceanu agenda!” este reacția președintelui social-democraților gorjeni, după ce liderul PNL Gorj, l-a chemat, joi, printr-un comunicat de presă, la o dezbatere televizată pe tema Complexului Energetic Oltenia.

”Vă dați seama că nu am timp. Și nu cred că e normal să îl las pe Vîlceanu să-mi facă mie agenda. Ce să spun în dezbatere? Eu atât îi spun, să se oprească pentru că nu are rost. Să nu devină și mai mic decât este. Chestiile astea nu țin”, a declarat Mihai Weber pentru Radio Infinit.

Weber îi acuză pe liberali că nu au votat amendamentul  care prevedea ca angajații Termocentralei Turceni să primească grupă de muncă.

”În comunicatul respectiv, eu nu știu dacă s-a uitat domnul Vîlceanu sau i l-a făcut cineva, pentru că în comunicatul respectiv arată că el e de vină pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Practic, spune că la un proiect legislativ care era în interesul angajaților Complexului Energetic Oltenia, parlamentarii PNL s-au abținut, iar domnia sa a lipsit. Deci, recunoaște în comunicatul respectiv, că atât înseamnă pentru el angajații Complexului Energetic Oltenia”, a mai precizat Weber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here