Jandarmi prinși la furat de porumb. Încărcau sacii în mașina de serviciu

0
241

Mai mulți jandarmi din județul Ialomița au fost prinși în timp ce furau porumb de pe terenul unei ferme agricole. Aceștia au pus porumbul în saci, pe care ulterior i-au încărcat în mașina de serviciu. Reprezentanții firmei păgubite spun că nu este prima dată când la urechile lor ajunge informația potrivit căreia jandarmii care ar fi trebuit să păzească conductele de petrol din zonă, fură din lanul de porumb. Prinși cu mâța în sac, jandarmii le-au spus polițiștilor că au luat porumbul pentru a-l folosi la pescuit.

„Am vrut să punem într-un sac niște porumb să aruncăm pe canalul ăla de la stație, de acolo pentru când o fi, să momim și noi locul(…) Când o fi liber, mai dăm și noi la undiță acolo”, a declarat unul dintre jandarmii implicați în furtul de porumb, potrivit www.realitatea.net.

Mai mult decât atât, jandarmul contactat de reprezentanții firmei a încercat să negocieze cu aceștia, astfel încât incidentul să nu ajungă în atenția poliției.

„Îmi vine să intru în pământ de rușine (…). Chiar nu mi-am dat seama… Am și eu o rugăminte dacă vreți să ne înțelegeți și pe noi. Mai mare este daraua decât ocaua. Dacă se poate și găsim și noi înțelegere”, i-a spus acesta reprezentantului firmei păgubite.

În ciuda stăruințelor unuia dintre jandarmii prinși în fapt, firma care se ocupa de gestionarea terenului agricol va decide dacă jandarmii vor fi reclamați polițiștilor pentru furt.
Sursa foto:stirileromanilor.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here