Lăsată pe dinafară de PSD, Elvira Șarapatin tună și fulgeră! Vede ”oportuniști și pupincuriști” pe listele partidului

0
50

Deputatul social-democrat Elvira Șarapatin tună și fulgeră, după ce a fost dată la o parte și n-a mai prins loc pe lista pentru un nou mandat. Acuză că a fost mințită de deputatul Mihai Weber și că pe listele PSD Gorj au fost trecuți oportuniști și pupincuriști care vor trăda partidul cu prima ocazie. Mai mult, aceasta vede o conspiraţie pusă la cale de liderul de la nivel central, Marcel Ciolacu, despre care spune că vrea să distrugă PSD.

Am fost sunaţi de către alte partide, dar am refuzat categoric. Am fost, sunt şi voi rămâne în continuare loială partidului. Acesta a fost trendul pus de Ciolacu. Peste 80% din parlamentarii din Camera Deputaţilor nu se mai găsesc pe liste. Toţi am fost oameni de partid, cu PSD-ul în sânge. Avem zeci de ani în partid. Au trebuit să vină oamenii apropiaţi lui Ciolacu, să spun aşa, oarecum, pupincurişti. Se urmăreşte distrugerea partidului. Am avut nişte incidente cu Ciolacu când a fost vorba de anticipate. M-am opus cu tărie şi în plen. El a vrut neapărat să fie anticipate, deci era mână în mână cu Klaus Iohannis. Ştiam că acesta va fi deznodământul. Mă deranjează minciuna preşedintelui organizaţiei noastre. Ne-a minţit până în ultimul moment. În acest partid nu trebuie să fie oameni falşi, oportunişti şi oameni cărora să li se ofere peste noapte totul, fără să fi muncit. Avem şi pe listele de la Gorj, oportunişti, care se vor duce unde e mai călduţ. De câte ori nu le convine, vor merge la alt partid”, a declarat Șarapatin la Radio Infinit.

În ciuda atacurilor la adresa lui Weber, Elvira Șarapatin spune că va rămâne membru PSD și nu va părăsi formațiunea politică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here