Bărbat din Târgu Jiu, găsit imobilizat în apartament

0
29

Un bărbat în vârstă de 83 de ani, din Târgu Jiu, a fost găsit, vineri seara, de pompierii gorjeni, căzut într-una dintre camerele din apartamentul în care locuia. Fiul acestuia a sunat la 112 după ce tatăl său nu a mai răspuns la telefon.

”Vineri, 23 octombrie 2020 am fost solicitați să intervenim pentru a debloca ușa unui apartament situat într-un bloc de pe strada Olari din municipiul Târgu Jiu. Apelul pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 a fost efectuat de către proprietarul imobilului, care semnala faptul că tatăl acestuia, nu răspundea la ușă. La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, care, în urma evaluării situației de la fața locului, au luat decizia de a sparge ușa de la intrarea în imobil. În interiorul imobilului, echipajele de intervenție au găsit un bărbat, în vârstă de 83 de ani, imobilizat, căzut într-una dintre încăperi”, a transmis ISU Gorj.

Echipajele de intervenție i-au acordat bărbatului primul ajutor calificat la fața locului, ulterior fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here