Târgu Jiu: Fată de 13 ani, dată dispărută după ce a plecat cu iubitul

0
84

O minoră în vârstă de 13 ani a fost dată dispărută de mama sa după ce a plecat de acasă împreună cu iubitul și nu s-a mai întors. Femeia a intrat în panică și a cerut ajutorul polițiștilor pentru a-și găsi fiica.

La data de 25 octombrie a. c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către o femeie de 33 de ani, din comuna Bălănești, care locuiește fără forme legale pe raza municipiului Târgu Jiu, cu privire la faptul că fiica sa Cîrstoc Fabiana Sorina, în vârstă de 13 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, împreună cu un tânăr de 18 ani, din comuna Zătreni, județul Vâlcea”, a transmis IPJ Gorj.

La momentul plecării, minora purta o pereche de blue-jeans negrii, geacă de fâș de culoare roșie, iar în picioare pantofi sport cu talpa mov.

Semnalmente:

Înălțime 1,60 m; constituție atletică,, greutate 45-50 kg, păr negru, vopsit, prins în coadă; ochi căprui; față ovală; un tatuaj pe încheietura mâinii drepte.

Persoanele care pot oferii date care să conducă la identificarea minorei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiata unitate de poliție sau sa apeleze 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here