Alte două comune din Gorj, în scenariul roșu. Restricții

0
66
This picture taken on May 10, 2020 in Toulouse shows a stop roadsign reflected on a screen displaying a representation of the novel coronavirus responsible of the COVID-19 disease.,Image: 518795228, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Autoritățile anunță restricții în alte două comune din Gorj, unde a crescut indicele de infectare cu noul coronavirus. Este vorba despre Bustuchin, unde s-au înregistrat 2,35 cazuri la mia de locuitori și Vladimir cu 1,79.

1. Se permite activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 06:00-23:00.

2. Se permite organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte, cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului.

3. Se permite activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului.

4. Se permite activitatea cu publicul a restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 06.00 – 23.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here