Firea, un nou sabotaj în ultima zi de mandat. A blocat banii pentru persoanele cu handicap

0
61

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, o acuza pe Gabriela Firea ca a oprit plata stimulentului financiar pentru adultii cu dizabilitati. El promite ca va rezolva aceasta problema imediat cum va ajunge in Primarie.

„Gabriela Firea a oprit plata stimulentului financiar pentru adultii cu dizabilitati din Bucuresti. Adica a facut exact ceea ce ne acuza pe noi, in mod mincinos, in timpul campaniei electorale! Cinism si bataie de joc pana in ultima zi de mandat – de asta au parte bucurestenii de la primarul general inca in functie. Imediat ce voi prelua oficial functia de primar general, ma voi ocupa de rezolvarea acestei probleme, iar beneficiarii stimulentului financiar isi vor primi banii la care au dreptul. Niciun beneficiar de plati sociale nu va suferi din pricina incompetentei si batjocurii actualei conduceri a primariei. In schimb, clientii politici ai PSD, oamenii insurubati abuziv in functii si beneficiarii de contracte politice vor da socoteala”, a anuntat Nicusor Dan.

Consilierul municipal ales Vlad Voiculescu, sustinut de USR PLUS pentru functia de viceprimar, ofera asigurari ca persoanele adulte cu handicap vor beneficia si in continuare de stimulentul financiar oferit de Primaria Capitalei.

„Ca viceprimar responsabil pentru domeniul social, dupa votul colegilor consilieri, ii asigur pe toti cei inscrisi in program ca vor primi ajutorul promis dupa ce ne vom prelua mandatul. Cred ca am fost cu totii cat se poate de clari in campanie in legatura cu asta. Ii rog de asemenea pe cei din Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti (DGASMB) sa transmita acest mesaj clar tuturor celor afectati”, a scris Voiculescu, marti, pe Facebook.

Sursa: aktual24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here