Gorj: Amenzi drastice! Au plecat din carantină, la cumpărături

0
86

Pentru unii gorjeni, legea e doar pe hârtie. Mai multe persoane, carantinate la domiciliu, au fost găsite de polițiști, fie la plimbare, fie la cumpărături. Două cupluri prinse de oamenii legii că au plecat de acasă, în perioada de izolare, au fost amendate cu câte 2.000 de lei.

„Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au depistat un tânăr, de 23 de ani, din comuna Scoarța și o tânără, de 26 de ani, din aceeași localitate, care nu au respectat măsura carantinării la domiciliu, aceștia fiind identificați pe DN 67 – Pișteștii din Deal, din comuna Scoarța. Cei doi tineri au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare, conform Legii nr. 55/2020.

Scenariul s-a repetat și la Tismana, acolo unde polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au depistat ieri, un bărbat de 43 de ani, din comuna Godinești și pe soția acestuia, în vârstă de 30 de ani, care nu au respectat măsura carantinării la domiciliu, aceștia fiind identificați în incinta unei societăți comerciale, de pe raza comunei.  Și cei doi soți au fost amendați cu câte 1.000 de lei fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here