Tânără sechestrată și ucisă cu sălbăticie de iubit

0
217

Operaţiune ca-n filme în Germania pentru salvarea unei românce, sechestrată de iubit. Sătulă de bătăi şi ameninţări, tânăra voia să îl părăsească pe bărbatul cu care avea şi un copil. Chemaţi de vecini, poliţiştii au negociat o oră cu agresorul dar deznodământul este unul tragic. Bărbatul a fost împuşcat mortal, însă după ce femeia deja murise.

Cristina şi Rosario, un italian cu 20 de ani mai mare, erau împreună de şase ani. Gelos şi violent, bărbatul o bătea cu bestialitate.  Femeia a încercat să plece de mai multe ori, însă se întorcea mereu, de dragul copilului pe care îl aveau împreună. Zilele trecute, femeia a cerut ordin de restricţie, iar italianul a fost obligat să părăsească apartamentul în care locuiau. Răzbunarea a fost cruntă.

O oră au negociat polițiștii cu criminalul italian. Bărbatul a cerut mai întâi să fie adus fiul adult pe care îl avea dintr-o altă relaţie. Dar, în loc să îl calmeze, discuţia purtată pare că mai mult l-a înfuriat. Când poliţia a intrat în apartament, era deja prea târziu. Ca să nu fie oprit, a aruncat o petardă şi i-a atacat pe poliţiştii care s-au văzut obligaţi să deschidă focul.

Cristina voia să părăsească Germania și să se întoarcă în România. Copilul de nici doi ani, al tinerei, este acum în grija asistenţilor sociali. Familia fetei este hotărâtă să lupte pentru a obţine custodia.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here