VIDEO: Un suporter a urcat pe un turn de 351 de metri să ceară demiterea antrenorului echipei de fotbal locale

0
58

Un bărbat de 30 de ani a urcat pe Turnul Combinatului Phoenix din Baia Mare pentru a-i cere demisia lui Dorin Toma, antrenorul de la Minaur Baia Mare. Asta după o înfrângere considerată rușinoasă de maramureșean, 0-2 cu Progresul Șomcuta Mare, cealaltă reprezentantă a județului în L3. Locul de protest a fost unul inedit. Turnul Cuprom, cel mai înalt din România la 351m și a treia construcție industrială ca înălțime din Europa, pe care s-a cățărat folosind scara exterioară.

Cum există 8 marcaje albe pe turn, trasate la distanțe egale, el se afla la circa 40-45m înălțime. Apoi, din informațiile Poliției, ar fi ajuns până la 100 de metri. Acesta s-a surprins și în timp ce îl chema la negocieri pe Cătălin Cherecheș, primarul orașului Baia Mare.

”Chemăm primarul la noi aicea. Să-l dea afară pe Tomiță. Ăsta-i scopul meu, de asta am urcat aici. Să-l dea afară, că numai așa poate să plece de la echipă și să se aducă un alt antrenor.Nu mai vreau să îl văd pe Tomiță. O să îl sun pe primar și o să-l chem aici. Dacă va veni, va veni, dacă nu – atunci o să mă dau jos de pe turn când va veni primarul și îl va da afară pe Tomiță. Dorin Toma de la echipa de fotbal a orașului”, a spus protestatarul.

Polițiștii au reușit să îl coboare pe bărbat, care a fost dus la Spitalul din Sighetu Marmației și sancționat contravențional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here