Rezultatul anchetei SJU: Medicul și asistenta implicați în scandalul sexual de la ATI, nevinovați

0
187

Nu se face sex în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu! Cel puțin asta arată ancheta internă a unității medicale care menționează, oficial, că un medic și o asistentă de la secția ATI, chemați să dea declarații după ce au fost implicați într-un scandal sexual, sunt nevinovați.

Cei doi au fost cercetați disciplinar, după ce la adresa lor s-a făcut o sesizare anonimă, potrivit căreia, medicul și asistenta au făcut amor, în timpul programului, chiar în secția destinată pacienților COVID. Conducerea spitalului a numit, pe 19 noiembrie, o comisie formată din trei salariați care au avut că sarcină sa verifice dacă cei doi angajați sunt sau nu vinovați.

Comisia formată dintr-un medic epidemiolog, un consilier juridic și un responsabil cu managementul calității serviciilor medicale a verificat și daca medicul reclamat a fost detașat legal în spital și dacă a fost pontat când nu se afla la serviciu.

Medicul și asistenta s-au prezentat în fața comisiei în zile diferite însă fiind însoțiți de același avocat, ambii refuzând să dea declarații pentru că sesizarea este anonimă. Asistentul șef și alți trei salariați au fost chemați și ei la declarații, spunând că în perioada menționată asistenta nu a fost în secție fiind în concediu medical.

Ancheta comisiei nu a făcut altceva decât să spele imaginea protagoniștilor. ”Specialiștii” au ajuns la concluzia că medicul a fost detașat corect pentru 30 de zile în unitatea medicală, că și-a făcut gărzile fiind pontat corect dar și că, în perioada respectivă, asistenta a absentat de la muncă fiind în izolare, motiv pentru care cei doi nu ar fi putut întreține relații sexuale la serviciu. Astfel, comisia și-a încheiat raportul concluzionând că acuzele sunt ,, nefondate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here