Deputatul ”pensii speciale de aia, pentru că merită”, demisionează din funcția de conducere pe care o deține în PSD Gorj

0
89

Deputatul PSD Elvira Şarapatin, devenită cunoscută la nivel naţional după ce a spus că parlamentarilor li se cuvine pensie specială ”pentru că de aia, merită”, şi-a anunţat, joi, demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei de femei a PSD Gorj, dar nu şi din partid. Şarapatin a precizat că a decis să demisioneze pentru că nu poate sta în aceeaşi echipă cu “oameni oportuniști, mincinoși și profitori de pe urma partidului”.

,,Deși am avut oferte de a candida la alegerile parlamentare pentru un alt partid politic, pe primul loc la Camera Deputaților, am refuzat acest lucru, din loialitate pentru partidul meu de suflet. Am decis, în schimb, să renunț la funcția de președinte al Organizației de Femei a PSD Gorj fiindu-mi imposibil să mai rămân în echipă cu oameni oportuniști, mincinoși și profitori de pe urma partidului, gândindu-se numai la interesele personale și nu la familia PSD. Să nu uităm că femeile reprezintă peste 51% din populația României iar, dacă analizăm prezența la vot, numărul acestora este mai mare, la urne, decât al bărbaților. Femeile se bucură, astfel, de credibilitate și au un cuvânt de spus în ce privește și viața politică a unui județ și a unei țări. De altfel, liderele de femei PSD din Gorj au semnalat, cu mult timp în urmă, marginalizarea lor. Deși am făcut eforturi să le conving să rămână în PSD, multe au demisionat chiar înainte de alegerile locale. Cele care au rămas în partid au votat PSD, însă, din respect pentru mine”, a precizat Elvira Șarapatin.

Deputatul de Gorj a lansat un nou atac la conducerea Partidului Social Democrat.

,,Spun, cu regret, că PSD are o conducere slabă, că Ciolacu nu este o locomotivă cum își dorește activul de partid și simpatizanții iar, la nivel județean, liderii organizației nu sunt pe placul alegătorilor, deși votul către PSD, în județ, este pozitiv din inerție”, a declarat deputatul PSD.

Elvira Șarapatin conducea organizaţia de femei a PSD Gorj din 1996.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here