Patru persoane, printre care și un copil luat în plasament, găsite moarte în casă

0
136

Moarte suspectă într-o comună din Olt! Patru persoane au fost găsite fără suflare în casă. Printre acestea se află și un copil în vârstă de 13 ani, luat în plasament. Cadavrele aparțin unei femei în vârstă de 78 de ani, unui cuplu, soţ şi soţie, ambii în vârstă de 52 de ani, dar și copilului minor.

Cei care au dat alarma au fost vecinii, speriați că nu au mai putut lua legătura cu niciunul dintre membrii familiei. Ajunși în casa cu pricina, oamenii legii au  găsit cele patru corpuri neînsuflețite se aflau împrăștiate încăperi diferite.

În casă locuiau doi soți, în vârstă de 52 de ani, mama femeii și băiatul luat în plasament de la naștere. Femeia de 52 de ani a fost găsită moartă în baie, iar restul persoanelor în pat, într-o cameră alăturată. Potrivit primelor informații transmise de polițiști, niciunul dintre corpuri nu prezenta urme de violență.

„Polițiștii din cadrul Poliție orașului Balș s-au deplasat la fața locului. Cadavrele nu prezentau urme vizibile de violență. Trupurile neînsuflețite au fost depuse la morgă în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost deschis un dosar penal si se efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu pentru adevărul.ro

Cei doi soți îl luaseră pe adolescent în plasament din primele zile de viață. Bebelușul fusese abandonat de mama sa naturală, iar cei doi asistenți maternali s-au înduioșat de povestea tristă a micuțului și l-au adus acasă, unde l-au crescut cu grijă până la vârsta de 13 ani.

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Olt, Ioana Ciobanu, le-a povestit autorităților cum a ajuns băiatul în familia respectivă.

„Copilul a fost abandonat în spital şi a fost crescut de această familie, mama biologică nu s-a interesat niciodată de soarta copilului. Era considerat un membrul al familiei, motiv pentru care doamna, în momentul în care nu a mai fost asistent maternal profesionist, a ales să nu renunţe la copil şi a rămas în familia dumneaei cu plasament familial. Minorul era bine îngrijit şi regretăm ceea ce s-a întamplat pentru intreaga familie“, a declarat  aceasta, potrivit adevarul.ro.

Cei patru ar fi decedat în urma intoxicări cu monoxid de carbon, provenit de la un boiler folosit pentru a încălzi apa. Potrivit autorităților, familia se afla întâmplător în acea casă, locuința fiind mai degrabă o casă de vacanță în care familia se retrăgea pentru relaxare. Polițiștii au deschis o anchetă și fac verificări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here