Fiul judecătoarei Dafinescu va petrece sărbătorile după gratii

0
367

Mihai Dafinescu, fiul șefei Judecătoriei Novaci, poate petrece sărbătorile de iarnă în spatele gratiilor. Judecătoria Sectorului 5 a decis, pe 10 decembrie, prelungirea arestului preventiv în cazul tânărului care a ucis o femeie de 52 de ani, după ce s-a urcat băut la volan, iar ulterior a fugit de la locul accidentului.

”În temeiul (…), admite propunerea de prelungire a duratei arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție- Secția de urmărire penală și criminalistică, în dosarul de urmărire penală nr. 147/P/2020. dispune prelungirea duratei măsurii arestării preventive a inculpatului Dafinescu Mihai, arestat în baza M.A.P. nr.24/2020 emis de Judecătoria Târgu Jiu)- pentru o perioadă de 30 de zile ( cu începere de la data de 18 decembrie 2020, până la data de 16 ianuarie 2020, inclusiv)”, potrivit sentinței.

Fiul judecătoarei din Novaci a contestat sentința, urmând ca Tribunalul București să se pronunțe în acest sens. Dafinescu este de 4 luni în spatele gratiilor, fiind acuzat de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here