Romanescu: Lucrările la Casa de Cultură și bazinul de înot acoperit încep în prima parte a anului viitor

0
94

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat că lucrările la Casa de Cultură și bazinul de înot acoperit vor demara în prima parte a anului 2021. Edilul a precizat că firma care a câștigat cele două licitații pentru realizarea obiectivelor este Masterclass SRL, o firmă din București, care aparține unui antreprenor gorjean.

Dacă nu vor apărea probleme, săptămâna viitoare va fi anunțat câștigătorul. Administratorul firmei care a câștigat reabilitarea Casei de Cultură este un gorjean sută la sută. Este același constructor care a câștigat realizarea bazinului de înot. Reprezentantul societății vine joi ca să predăm amplasamentul pentru începerea lucrărilor la bazinul acoperit. Este o firmă serioasă. Cred că oricine a plecat de aici se gândește foarte bine când vine să realizeze ceva. În prima parte a anului viitor vor începe lucrările la cele două obiective. Sunt două lucrări foarte mari pentru Târgu Jiu și, probabil, așteptate de către tineri și oamenii de cultură”, a declarat Marcel Romanescu la Impact Tv.

După reabilitare, Casa de Cultură a Sindicatelor va primi numele celebrei interprete de muzică populară, Maria Lătărețu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here