Primarul de la Târgu Jiu, membru în Comitetul Director al Asociației Municipiilor din România

0
53

Primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a fost reales ca membru în Comitetul Director al Asociației Municipiilor din România. Entitatea înfiinţată în anul 1990, are rolul de  a promova şi proteja interesele comune ale autorităţilor administraţiei publice locale, pentru soluţionarea şi gestionarea nevoilor publice în numele şi pentru interesul colectivităţilor locale.

Comitetul director va fi format din 9 primari PNL, 8 PSD, 1 USR, 1 independent și 2 primari de la alte partide. În prezent, AMR include toate cele 103 municipii din România, precum şi cele 6 sectoare ale Municipiului Bucureşti, în total 109 membri, aproximativ 10,5 milioane de locuitori.

Sunt onorat să reprezint municipiul Târgu Jiu la acest nivel în Asociația Municipiilor din România. Am oportunitatea de a-i reprezenta aici pe târgujienii care mi-au acordat încrederea, alături de primarii a 103 municipii din întreaga țară și ai celor 6 sectoare din București. Urmează colaborări cu cele mai importante localități din țară de a căror experiență putem beneficia în drumul pe care îl parcurgem spre dezvoltarea municipiului nostru”, a transmis, Marcel Romanescu, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here