Polițiști locali, luați la bătaie de oameni, în timp ce încercau să imobilizeze o persoană fără mască

0
691

Doi poliţişti locali au fost luaţi la bătaie, în timp ce încercau să reţină o persoană fără mască. Unul dintre agenţi a fost lovit cu capul în figură de scandalagiu, iar celălalt a fost la un pas de a fi trântit la pământ. Altercația a avut loc în Vaslui.

În imaginile cu un puternic impact emoţional se vede cum un tânăr ţipă ca din gură de şarpe în timp ce doi poliţişti locali încercau să-l imobilizeze, pe o stradă din Vaslui. Câţiva localnici i-au sărit în ajutor bărbatului.

„Îi rupi mâna, criminalule”, a spus un martor.Între timp, zeci de oameni s-au strâns pe stradă pentru a asista la scandal.

„Nu pui mâna pe mine!”, a strigat tânărul care se agita pentru a nu fi încătuşat.

Unele dintre persoane strigau ca poliţiştii să-l imobilizeze, în timp ce altele voiau ca tânărul să fie eliberat. Mai mulţi bărbaţi au intervenit pentru a-i îndepărta pe poliţiştii locali. Doi dintre ei l-au smuls pe unul dintre poliţişti pe care l-au izbit pe un zid.

La un moment dat, un tânăr a încercat să-l trântească la pământ pe unul dintre poliţiştii locali. Încolţit de mai mulţi localnici, un agent nu s-a mai putut apăra şi a fost lovit cu capul în figură de tânărul pe care voia să-l încătuşeze.

A fost nevoie de numai puţin de trei poliţişti pentru ca bărbatul să fie dus la secţie. El riscă dosar penal pentru loviri, precum şi pentru nepurtarea măştii în spaţii deschise.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here