Romanescu: Anul acesta vom avea grupe de fotbal la CSM Târgu Jiu

0
41
Clubul Sportiv Municipal din Târgu Jiu va avea, începând de anul acesta, grupe de fotbal. Astfel, toți copiii iubitori ai sportului rege se vor antrena, sub supravegherea celor mai buni antrenori, cu emblema CSM Târgu Jiu pe tricouri.
”Drumul pe care noi, cetățenii municipiului Târgu Jiu, l-am ales, lăsând în urmă trecutul dificil, nu este ușor, dar iată că încep să se întâmple lucruri la care visăm de mult timp.
Avem un club foarte puternic, cu rezultate remarcabile, iar în ultima perioadă întrebarea de pe buzele tuturor a fost „Când vom avea și fotbal?” Ei bine, acum avem certitudinea că, în curând, toți copiii iubitori ai sportului rege se vor antrena, sub supravegherea celor mai buni antrenori, cu emblema CSM Târgu Jiu pe tricouri. Avem planuri mari în acest sens! Vor urma o serie de investiții extrem de importante și sunt convins că și rezultatele vor fi pe măsură. Îmbunătățim infrastructura sportivă la nivelul municipiului Târgu Jiu, vom crea, foarte rapid, o serie de baze sportive pentru antrenamentul numeroaselor grupe de copii și ne asigurăm că tinerilor sportivi nu le va lipsi nimic.
Așa cum am investit în învățământ, pentru ca școlile noastre să nu duca lipsa de nimic, am reușit să revigorăm și sportul la Târgu Jiu. Este o investiție în viitorul nostru, pentru copiii noștri.
Totul este posibil cu ajutorul unor oameni de excepție din conducerea clubului și nu numai. De la director și experți sportivi, antrenori și jucători și până la funcționarii care au pus umărul pentru ca CSM să rămână departe de influența politică, toți și-au adus contribuția pentru a ajunge în acest punct: un club sportiv condus de specialiști, cu cei mai buni antrenori, cu jucători extraordinari și rezultate foarte bune!”, a anunțat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here