Tânăr găsit dezbrăcat într-o mașină împotmolită, în noaptea de Revelion, după ce s-a certat cu soția și soacra

0
146

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din judeţul Timiş, a fost găsit dezbrăcat, într-un BMW împotmolit pe un drum forestier din judeţul Caraş-Severin, chiar în noaptea de Revelion. Tânărul a plecat de acasă după ce s-a certat cu soacra și soția.

Din nefericire pentru el, drumul a fost distrus de transportatorii de lemne astfel că a rămas împotmolit cu mașina pe drumul plin de noroi, astfel că s-a decis să iasă singur din situaţie, mai ales că nu avea niciun gând să se întoarcă acasă la cele două femei.

Drept urmare, el s-a dezbrăcat de haine pentru a nu se murdări şi a început tentativele de a scoate maşina din noroi, însă fără succes. Într-un final, tânărul de 27 de ani a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a cerut ajutorul poliţiştilor şi Ambulanţei, potrivit antena3.ro.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi l-au găsit pe tânărul dezbrăcat în BMW şi l-au testat cu aparatul etilotest, dar şi cu aparatul Drugtest. Astfel, agenţii au descoperit că tânărul nu era nici beat, nici drogat, ci doar extrem de nervos din cauza soacrei şi soţiei. Părinții tânărului au recuperat maşina împotmolită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here