Fetiță de nici doi ani, bătută cu bestialitate de tatăl vitreg

0
128

O fetiță de 1 an și 8 luni care a fost bătută cu bestialitate de tatăl său vitreg. Bărbatul a desfigurat-o pe micuță pentru că plângea prea tare. Copilul a fost supus la chinuri de neimaginat, medicii constatând că micuţa a suferit fractură craniană, claviculă ruptă, calotă craniană înfundată și multe alte traume. De asemenea, bebeluşul a fost transferat la un spital din Bucureşti pentru îngrijiri de specialitate, având nevoie de peste 40 de zile de îngrijiri medicale.

“Din probatoriul administrat in cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, in cursul lunii decembrie 2020, inculpatul in timp ce se afla la domiciliul său impreună cu minora in vârstă de 1 an şi 8 luni (rezultată din relatia anterioară a sotiei inculpatului), care plângea neincetat, a exercitat in mod constant acte de violentă asupra acesteia, cauzându-i leziuni traumatice.

Minora a fost internată, la data de 03.01.2021, la spital, în vederea acordării ingrijirilor rnedicale de specialitate, având în vedere că aceasta prezenta multiple leziuni pe intreaga suprafată a corpului.

La data de 04 ianuarie 2021, minora a fost examinată din punct de vedere medico-legal, medicii concluzionând ca aceasta prezintă leziuni traumatice care s-au putut produce prin comprimare digito-palmară precum şi prin lovire cu şi de corp/plan dur, necesitând 40 zile ingrijiri medicale de la data producerii leziunilor.

Investigatiile au fost efectuate împreună cu lucrătorii de politie din cadrul I.P.J. Vâlcea — Serviciul de Investigatii Criminale.

Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele” – se arată într-un comunicat al Parchetului Vâlcea.

Bărbatul care și-a desfigurat fiica vitregă a fost arestat preventiv. Instanța judecătorească a decis să-l trimită pe individ după gratii pentru 30 de zile. În schimb, fetița de 1 an și 8 luni a fost transferată la un spital din București, medicii descoperind că ea a suferit fractură craniană, claviculă ruptă, calotă craniană înfundată și multe alte traume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here