Se anunță ninsori abundente la Târgu Jiu. Apelul primarului către cetățeni

0
102

Meteorologii anunță ninsori abundente la Târgu Jiu. Avertizarea vă intră în vigoare în această noapte. Primarul Marcel Romanescu face apel la cetățeni să nu blocheze cu mașinile străzile și căile de acces pentru ca utilajele de deszăpezire să poată interveni fără probleme. Pregătite să facă față zăpezii trebuie să fie și asociațiile de proprietari, care trebuie să deszăpezească aleile din fața blocurilor, așa cum prevede legislația în vigoare.

„Având  în vedere avertizările meteo referitoare la precipitații abundente sub formă de ninsoare anunțate ca începând din această noapte, fac un apel către cetățenii municipiului Târgu Jiu care dețin autoturisme să nu blocheze străzile și căile de acces, pentru a da posibilitatea utilajelor de deszăpezire să intervină cât mai ușor.
Am dat dispoziție Poliției Locale să informeze și cetățenii din zonele de case, în așa fel încât să nu avem autoturisme care să blocheze benzile de circulație.
De asemenea, asociațiile de proprietari trebuie să fie pregătite pentru a deszăpezi aleile din jurul blocurilor, conform prevederilor legale, iar societățile comerciale să curețe căile de acces spre spațiile în care funcționează.
Suntem pregătiți cu tot ce este necesar pentru deszăpezire și voi rămâne în teren pentru a verifica personal modul în care decurge această acțiune.
Va doresc un weekend liniștit!”, a transmis primarul Marcel Romanescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here