Șoferul primarului de la Bustuchin, cercetat penal pentru agresiune sexuală

0
45

Agresiune sexuală la Primăria Bustuchin. Șoferul primarului Ion Ciocea este cercetat penal, după ce, miercuri, ar fi agresat sexual o colegă de muncă,  scrie gorjeanul.ro.

“La data de 7 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Sectiei 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizați, de către o femeie, de 38 de ani, din comuna Bustuchin, cu privire la faptul că, în ziua de 6 ianuarie a.c., în timp ce se afla pe raza comunei Bustuchin, ar fi fost agresată sexual, de către un bărbat, de 43 de ani, din aceeași localitate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală”, a transmis Inspectoratul Judeţean de Poliţie pentru gorjeanul.ro.

Potrivit sursei citate, Aurel Gheorghe, șoferul primarului și Simona Popa, referent în cadrul compartimentului Achiziții Publice au fost trimiși de primar cu treabă în localitate. În timp ce se aflau în maşină, şoferul, care este căsătorit şi are doi copii, ar fi început să-şi pipăie colega, care la rându-i este căsătorită. După ce a reușit să-l oprească pe individ, femeia a mers acasă și i-a povestit soțului prin ce a trecut. A doua zi, aceasta a mers la primar împreună cu soțul ei și i-au spus edilului cele întâmplate, apoi au mers la poliție unde au depus plângere penală împotriva șoferului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here