Tânără studentă la Medicină, găsită moartă în pădure, lângă pârtia de schi

0
97

 Otânără de 23 de ani, studentă la Facultatea de Medicină, a fost găsită, vineri după-amiaza, decedată în pădurea de lângă pârtia de schi aflată la marginea municipiului Iaşi, informează Agerpres.

în jurul orei 15.30, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Iași au fost sesizaţi prin 112 de către o persoană despre faptul că a găsit o tânără decedată, pe care o cunoaşte şi care i-a transmis anterior locul în care se deplasează. În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul tinerei. De asemenea, a fost dispusă efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului. Părinţii tinerei au sesizat dispariţia, astăzi, 8 ianuarie, în jurul orei 15,00”, se arată în comunicatul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că tânăra nu a mai fost văzută de joi seara. Ea a spus că pleacă să tragă la xerox cursurile şi nu s-a mai întors. Tânăra de 23 de ani ar fi fost găsită spânzurată cu un colier de plastic, folosit la fixarea capacelor pe jantele auto.

Potrivit Ziarul de Iași, la baza pârtiei a fost găsită o maşină cu un geam spart. Nu se știe însă dacă are sau nu legătură cu tragedia.

Procurorii au demarat o anchetă pentru moarte suspectă şi urmează să stabilească motivul pentru care tânăra şi-ar fi pus capăt zilelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here