Târgu Jiu: Patru persoane, rănite într-un accident provocat de un șofer beat și cu permisul anulat

0
50

Patru persoane au fost rănite, duminică seara, în urma unui accident rutier produs pe strada Ana Ipătescu din Târgu Jiu. Șoferul vinovat era beat și avea permisul de conducere anulat.

”Un bărbat, de 47 de ani, Târgu Jiu, in timp ce conducea un autoturism pe strada Ana Ipătescu, din municipiu,  din direcția strada 9 Mai către strada Unirii, a intrat in coliziune cu un autoturism condus din direcția opusa, de către un bărbat, de 61 de ani, din municipiul Târgu Jiu.
În urma impactului a rezultat rănirea conducătorilor auto, a unui bărbat, de 48 de ani, din municipiul Târgu Jiu şi a unei femei, de 58 de ani, din municipiul Târgu Jiu, pasageri în cele două autovehicule. Cu ocazia testarii cu aparatul etilotest, rezulatul a fost negativ în cazul conducătorului auto de 61 de ani, iar în cazul conducătorului auto de 47 de ani, a rezultat o concentrație de 1, 04 mg/ l alcool pur in aerul expirat, acesta figurând in bazele de date cu permisul de conducere anulat.
În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporala din culpa, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflata sub influenta alcoolului si care are permisul de conducere anulat“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here