Bărbatul care a aruncat cu vin pe o ambulanță, pe pârtia de schi, amendat cu 200 de lei. Și soția lui a fost sancționată cu 2000 de lei pentru apel fals la 112

0
62

Turiștii care au refuzat, duminică, să se dea din calea unei ambulanțe care intervenea pe pârtia Kalinderu din Bușteni, susținând apoi că șoferul le-a speriat copiii când a pornit sirena și răspunzând cu bulgări și vin fiert, au fost amendați de oamenii legii, scrie Observatorul de Prahova.

Potrivit sursei citate, bărbatul care a aruncat paharul a fost amendat de jandarmii montani cu 200 de lei pentru tulburarea liniștii publice. Ulterior, soția sa a fost amendată cu suma de 2.000 de lei de polițiști sosiți la fața locului, pentru apel nejustificat la 112, după ce a sunat la numărul de urgență în timp ce soțul ei era amendat de jandarmii montani și a spus că se simte amenințată de oamenii legii.

„După stabilirea situației de fapt, au fost aplicate două sancțiuni, una conform Legii nr.61/1991 în valoare de 200 de lei și o sancțiune conform OUG 34/2008 în valoare de 2.000 de lei. Reamintim că dispozitivul de ordine și siguranță publică alcătuit din polițiști, sprijiniți de jandarmi sunt la datorie pentru a asigura respectarea regulilor prevăzute de legislația incidentă pe durata stării de alertă, în tot județul Prahova”, a comunicat IPJ Prahova la solicitarea Observator de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here