Vin primele troleibuze la Târgu Jiu. A fost semnat contractul cu polonezii

0
34
A fost semnat contractul cu firma poloneză SOLARIS, pentru primele 11 troleibuze achiziționate printr-un proiect pe fonduri europene, dedicat modernizării transportului în comun din Târgu Jiu. Polonezii au venit la Primăria Târgu Jiu și au parafat livrarea troleelor.
”Vin primele troleibuze la Târgu Jiu! Am semnat astăzi contractul cu firma SOLARIS pentru primele 11 troleibuze achiziționate prin unul dintre cele două proiecte pe fonduri europene dedicate modernizării transportului în comun. Anul acesta vom și primi o mare parte dintre noile mijloace de transport în comun. Curând vom avea finalizată documentația pentru celelalte 9 troleibuze prevăzute în acest proiect, urmând ca ulterior să implementăm și al doilea proiect care, pe lângă alte 15 mijloace de transport, prevede modernizarea infrastructurii și a bazei TRANSLOC.
Valoarea acestui prim proiect este de 49.130.757 milioane de lei (aproximativ 12 milioane de euro) din care municipalitatea cofinanțează cu 2%, adică 982.615,14 lei”, a anunțat primarul Marcel Romanescu pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here