Fiul judecătoarei Dafinescu, transferat la Penitenciarul de Maximă Siguranță din Craiova

0
13

Fiul judecătoarei Dafinescu din Novaci, cel care a omorât o femeie după ce s-a urcat băut la volan, a fost scos din arestul IPJ Gorj și transferat în Penitenciarul de Maximă Siguranță din Craiova, întrucât magistrații din Bănie judecă dosarul în care este inculpat. Lui Mihai Dafinescu i-a fost prelungită măsura arestului preventiv pentru încă 30 de zile. Deși a contestat de fiecare dată arestul preventiv, cererile acestuia au fost respinse. Judecătoria Craiova urmează să stabilească un prim termen în dosar și să înceapă procesul. Fiul judecătoarei Dafinescu este cercetat pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Accidentul a avut loc in data de 19 august. Florentina Motorcea, victima accidentului, se intorcea de la serviciu alături de fiul ei. Cei doi se deplasau pe marginea drumului. Aceasta a fost lovită de bolidul condus de Mihai Dafinescu. acesta a fugit apoi de la locul accidentului, lăsând victima in agonie.

Mihai Dafinescu s-a adăpostit acasă si s-a predat dimineața la poliție. Acesta avea o concentratie de 0,05 mg/l alcool pur in aerul expirat in momentul in care fost testat. A fost retinut pentru 24 de ore si, fiind apoi arestat pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here