Toaleta amenajată pe pârtie, distrusă de turiști. Administrator:”Era mai bine să-i trimitem în pădure”

0
42

Supriză neplăcută pentru administratorii domeniului schiabil din Buşteni: toaleta amenajată la pârtia de sanie a fost distrusă de turiști. În plus, la Sinaia, în gondolele care urcă de la cota 1400 la 2000, de multe ori se găsesc ambalaje şi resturi de mâncare, scrie adevărul.ro. 

Toaleta rezervată turiştilor care urcă la cota 1300 pentru pârtia de sanie a fost distrusă, se pare, intenționat. Administratorii domeniului Kalinderu din Bușteni nu s-au putut abține și au transmis un mesaj prin care își exprimă indignarea.

Oare suntem în 2021? Te gândeşti să oferi servicii complete în vârf de munte, eforturile sa creezi toalete aici sunt destul de mari! Şi ce sa vezi? Ajung nişte “oameni“, că dacă le spunem animale e mult prea mult şi fac dezastru!!! Era mai bine sa-i trimitem la pădure!! Vă rugam din suflet, nu mai veniţi la munte, staţi acasă la voi!!! Nu avem nevoie de astfel de “turişti“, este mesajul postat pe pagina de Facebook a domeniului Kalinderu.

În gondolele care urcă de la cota 1400 la 2000, administratorii serviciului de transport pe cablu au remarcat că mai mulți turiști aruncă pe jos ambaleje și resturile de mâncare.

Este o lege nescrisă a muntelui, spun administratorii pârtiilor de pe Valea Prahovei. Pentru că nu se pot amenaja pe fiecare traseu montan tomberoane de gunoi, resturile de care turişii nu mai avem nevoie atunci când sunt pe pârtie se pun în rucsac sau în buzunar şi aruncate ulterior în spaţiile special amenajate de la baza pârtiei sau din staţiune

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here