Directorul „Pedichiură”, repus în funcție de instanță

0
124

Tribunalul Gorj a admis, la finele săptămânii trecute, acțiunea prin care fostul director al Direcției Publice de Patrimoniu, Marian Rotaru, a cerut anularea dispoziţiei din 28 martie 2019, emisă de primarul municipiului Târgu Jiu, prin care a fost demis din funcție.

Judecătorii au desființat și raportul din 27 martie 2019 al Comisiei de disciplină constituită la nivelul Primăriei Târgu Jiu, în baza căruia edilul Marcel Romanescu l-a putut destitui pe Rotaru.

Astfel, fostul director al DPP poate reveni la conducerea instituției, după ce a câștigat procesul intentat împotriva Primăriei Târgu Jiu și a primarului.

Decizia nu este definitivă și, cel mai probabil, urmează să fie atacată cu recurs, însă dacă soluția judecătorilor gorjeni va rămâne neschimbată, Rotaru poate reveni în funcția de director executiv al Direcției de Patrimoniu.

Rotaru a fost supranumit ”directorul pedichiură”, după ce, în spațiul public, a apărut o imagine cu el la birou, desculţ, cu un picior într-un lighean, iar femeia de serviciu ii făcea pedichiura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here