Femeie surprinsă în timp ce căra cadavrul unui bărbat cu un tomberon. Crima a fost comisă de prietena acesteia

0
312

O femeie din Târgu Mureș a fost surprinsă în timp ce căra cadavrul unui bărbat într-un tomberon. Ea a fost văzută de un trecător, care a sesizat poliţia, apelând numărul de urgenţă 112.

Primele informații în acest caz arată că bărbatul ar fi fost ucis de concubina lui, care l-a lovit cu un topor. Prietena agresoarei s-a oferit să o ajute și să scape de cadavru, fiind văzută de o persoană care a alertat autoritățile.

„La data de 18.02.2021, în municipiul Tg. Mureș, o femeie a fost depistată în timp ce transporta cadavrul unui bărbat, în vârstă de 55 de ani, cu un tomberon. Din primele verificări s-a stabilit că bărbatul, în timp ce se afla la domiciliul concubinei, a fost lovit cu toporul în zona capului, de către aceasta.

În apartament, în momentul comiterii faptei se mai afla un minor în vârstă de 8 ani. Cadavrul era transportat de prietena concubinei, spre pădurea de la marginea localității, și a fost observată de un cetățean, care a sunat la poliție”, se arată într-un comunicat al poliției citat de ziare.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here