Gorj: Tânără mămică, tâlhărită în timp ce își plimba copilul pe stradă

0
224

Un gorjean în vârstă de 16 ani, și prietenul acestuia, de 19 ani, au fost reținuți, vineri, de jandarmi, după ce au tâlhărit o tânără mămică, în timp ce își plimba copilul cu căruciorul, pe o stradă din Petroșani.

”În data de 19.02.2021, în jurul orei 13.00, un jandarm hunedorean, aflat în timpul liber, în municipiul Petroşani, a fost alarmat de strigătele unei tinere care plimba copilul în vârstă de câteva luni într-un cărucior.
Tânăra mamă cerea ajutor întrucât îi fusese sustras telefonul mobil. Jandarmul a observat în direcţia indicată de femeie un bărbat care fugea. A început urmărirea acestuia şi l-a văzut când a urcat pe bancheta din spate al unui autovehicul care se punea în mişcare.
Jandarmul s-a poziţionat în faţa autovehiculului, obligând astfel conducătorul auto să oprescă.
Jandarmul şi-a declinat calitatea şi i-a scos din maşină cei doi bărbaţi, respectiv conducătorul autovehiculului şi pe cel care sustrăsese telefonul mobil. Apoi şi-a anunţat colegii aflaţi în serviciu solicitându-le sprijin.
Cei doi bărbaţi, în vârstă de 19 şi respectiv 16 ani, domiciliaţi în judeţul Gorj, au fost preluaţi de jandarmi şi conduşi la sediul Poliţiei Petroşani pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii faptei de furt.
Telefonul mobil a fost recuperat şi predat persoanei vătămate”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Decebal” Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here