Tineri prinși în timp ce încercau să spargă o casă. Unul dintre ei s-a ascuns într-o cușcă de câine

0
270

Patru tineri, între care un minor de 15 ani, au fost prinși de poliție, care i-a somat cu focuri de armă, după ce aceștia păstrunseseră în toiul nopții în curtea unei case din București. Au fost văzuți de o persoană care a sunat la 112, iar când a venit poliția, tinerii au fugit. Unul dintre ei a fost găsit ascuns în cușca unui câine, un altul s-a refugiat pe un acoperiș, altul a fost depistat în curtea unei vulcanizări.

”4 HOȚI, O CUȘCĂ DE CÂINE ȘI UN ATELIER AUTO
Nu este titlul unui film de acțiune american, ci e filmul evenimentelor care au avut loc aseară în cartierul Andronache din Sectorul 2 al Capitalei. În jurul orei 01.30, un apel disperat la 112 al unui bărbat, reclama faptul că mai mulți indivizi sunt în curtea locuinței sale și încearcă să-i spargă ușa casei.
Colegii noștri din cadrul Secției 7 Poliție s-au deplasat numaidecât la fața locului, acolo unde spărgătorii de case ”munceau” cu multă sârguință. Hoții au fugit, dându-și seama că ar putea fi prinși, însă polițiștii au folosit armamentul din dotare, trăgând două focuri de avertisment în plan vertical.
Rând pe rând, cei 4 indivizi care aveau pofte nocturne de însușire a bunurilor din casele locuitorilor Sectorului 2, au fost prinși de colegii noștri: unul dintre ei a fost găsit pe acoperișul unei case, altul în curtea unui imobil din apropiere, al treilea în cușca unui câine iar ultimul în curtea unui atelier auto.
Cei patru ”mușchetari” dornici de adrenalină au fost conduși la sediul Secției 7 pentru întocmirea actelor premergătoare și continuarea cercetărilor, aceștia fiind ulterior puși sub control judiciar. Nu putem decât să-i felicităm pe colegii noștri pentru modul exemplar în care au acționat, iar conducerii MAI îi transmitem că în timp ce ei fac ”nani, nani”, polițiștii din stradă prind hoți”, a transmis Sindicatul Europol, pe pagina de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here